Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Akkumulátor SUPER FLEECE 12V/75Ah WZ

142.200 Ft (111.969 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Cikkszám: AR14479
Elérhetőség: Előrendelhető
Szállítási díj: Ingyenes
Várható szállítás: 2022. október 10.

A horizont szuper gyapjú akkumulátorok vagy speciális akkumulátorok használatát javasolja elektromos kerítésekhez. A hagyományos autóindító akkumulátorok (akkumulátorok) a nagy önkisülés miatt döntő hátrányt jelentenek az elektromos kerítéssel való használatra. Ráadásul csak kismértékben ciklusállóak, azaz lényegesen kevesebb töltési-kisütési folyamatot bírnak ki.

Speciális akkumulátor:

A horizont speciális újratölthető akkumulátorai szárazon előtöltve vannak, és használat előtt fel kell tölteni a kereskedelemben kapható akkumulátorsavval. Javasoljuk, hogy körülbelül négyhetente ellenőrizze a savszintet. A savszint közvetlenül az akkumulátoron látható a min és max jelzéseken. Az akkumulátort az első használat előtt teljesen fel kell tölteni, ezután könnyen csatlakoztatható az elektromos kerítéshez. Speciális akkumulátorai pólusait mindig védeni kell az időjárás hatásaitól a hosszú élettartam elősegítése és a nem kívánt kisülés megelőzése érdekében.

A legjobb, ha az akkumulátort szilárd és vízszintes felületre helyezi. Javasoljuk például egy nagy kapacitású akkumulátorszállító doboz használatát. Ebben a dobozban még az elektromos kerítésének is van hely, zárható, így az akkumulátor és az elektromos kerítés is védve van a lopás ellen. Nincs szükség további csatlakozókábelekre az akkumulátor és az elektromos kerítés csatlakoztatásához, ezek közvetlenül a vízszintes elektromos kerítésen találhatók.

Rendkívül alacsony önkisülés
Magas ciklusstabilitás
Karbantartás mentes
Szállítási terjedelem: Super fleece akkumulátor (90439C) csatlakozókábellel

Leírás és Paraméterek

specifikációk
Gyártó horizont
Műszaki specifikáció
Kapacitás c20
Méretek (használatban)
Széles 0,26 m
Magasság 0,1 m
Mélység 0,175 m
Súly 24 kg
Tartalomjegyzék
Tartalom (darab) 1

Paraméterek

specifikációk
Gyártó horizont
Műszaki specifikáció
Kapacitás c20
Méretek (használatban)
Széles 0,26 m
Magasság 0,1 m
Mélység 0,175 m
Súly 24 kg
Tartalomjegyzék
Tartalom (darab) 1