Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

LED Premium elektromos rovarcsapda 4 W

51.030 Ft (40.181 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Cikkszám: AR129508004
Elérhetőség: Előrendelhető
Szállítási díj: 3.500 Ft
Várható szállítás: 2023. február 14.

A repülő rovarokat (legyek, molyok, szúnyogok) vonzza az ultraibolya fény, és a nagyfeszültségű hálózat azonnal elpusztítja őket.

Az elpusztult rovarokat a ház alján található kivehető tálcába gyűjtik a könnyű tisztítás és karbantartás érdekében. Az ultraibolya fény ártalmatlan az emberre és a háziállatokra.

A fénycsöves lámpákhoz képest a LED-es lámpa feleannyi teljesítményt (watt) használ, hogy ugyanazt a fénykibocsátást (lumen) állítsa elő, és sokkal hosszabb az élettartama.

A nagyfeszültségű elektromos hálózat egy új kialakítás, amely nagymértékben növeli a befogási hatékonyságot, és megfelel az összes CE követelménynek.

Könnyű használat

Az ultraibolya fény ártalmatlan az emberre és a háziállatokra.

1. Akassza fel vagy rögzítse a készüléket olyan magasságban, amelyet gyermekek és állatok nem érhetnek el (2 méter vagy több magasság javasolt). Csatlakoztassa a megfelelő hálózathoz a mellékelt dugó segítségével. A készüléket integrált ólom-savas akkumulátorral és töltővel szállítjuk. Az akkumulátor töltéséhez csatlakoztassa a töltőkábelt az iratmegsemmisítőhöz, és dugja be a töltőt a konnektorba. Töltési idő: kb 8 óra.
2. Hetente meg kell tisztítania a rovarirtót (gyakrabban, ha nagy mennyiségű rovar van jelen). A nagyfeszültségű fémrács tisztításához használja az erre a célra szolgáló kefét. Ürítse ki a készülék alján található elhullott rovartálcát úgy, hogy kihúzza.

Leírás és Paraméterek

Teljesítmény 4 watt
Felület 20 m²

Paraméterek

Teljesítmény 4 watt
Felület 20 m²