Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a Cookie-k használatát az ezzel kapcsolatos irányelv értelmében.

LUDA Fence Alarm figyelmeztető rendszer villanypásztorhoz

129.699 Ft (102.125 Ft + ÁFA)
Menny.:
Cikkszám: UKLUD1072
Elérhetőség: Külsö raktáron
Várható szállítás: 2024. július 08.

Youtube videók

Leírás

A FenceAlarm éjjel-nappal figyeli a kerítés feszültségét az elektromos legelőkerítésben. A készülék beépített elektronikus SIM-kártyával rendelkezik, és bárhol használható, ahol van GSM hálózati lefedettség. A FenceAlarm készülék a kerítésfeszültség értékeit a My.Luda.Farm alkalmazáson keresztül küldi okostelefonjára. Az alkalmazás elérhető Android, IOS (iPhone), Windows és Mac rendszerekre.

Az alkalmazáson belül további ALARM+ funkciók is rendelkezésre állnak, mint például azonnali figyelmeztetés Önnek és munkatársainak, amikor a kerítés feszültsége az Ön által beállított feszültségszint alá csökken, valamint hozzáférés a kerítésfeszültség grafikonjához, amely időrendben rögzíti a kerítésfeszültség értékeit. Az ALARM+ funkciók a berendezés telepítésétől számított első évben ingyenesek. Az második évtől az ALARM+ funkciókat 60 €/év díj ellenében érheti el. Az alap szolgáltatás, ami 24 órás kerítés állapot frissítést tartalmaz, továbbra is ingyenesen elérhető. Az ALARM+ funkciókat a My.Luda.Farm alkalmazásban aktiválhatja, az ALARM+ éves díj fizetése az applikáción keresztül bankkártyás fizetéssel történik. A FenceAlarm készülékre a garancia 3 év, online termékregisztrációval.
 

Hogyan működik:

A FenceAlarmot bárhová csatlakoztathatja a kerítésen. A készüléket vagy a beépített újratölthető akkumulátor (akár 2 hónapos üzemidővel), vagy  230V-os hálózati adapter, vagy 12V-os munkaakkumulátor üzemeltetheti, ami akár napelemes töltéssel is ellátható.

A feszültségmérés akkor kezdődik, amikor a piros kábelt a kerítéshez, a zöld kábelt pedig a földelőszondához csatlakoztatja. A kábelek és a földelőszonda a tartozékai a készüléknek.

A FenceAlarm készülékbe egy beépített SIM-kártya található (nincs szükség extra SIM kártyára, amit nem kell évente regisztrálni, nem kell pénzt tölteni rá időnként...),   amely a feszültségméréseket az okostelefon My.Luda.Farm alkalmazásba továbbítja. A kártya a legerősebb GSM-hálózatot használja, függetlenül a szolgáltatótól.

Ha a FenceAlarm beépített akkumulátora is lemerül, vagy ha a FenceAlarm több mint 24 órán keresztül nem küldött leolvasást a My.Luda.Farm alkalmazásba (GSM hálózati hiba esetén), értesítést kap okostelefonján.

A termék előnyei:

Számításaink szerint a legeltetéssel, vadkár védelemmel foglalkozó gazdálkodók évente legalább 50 munkaórát takarítanak meg a FenceAlarm készülékek használatával. Az üzemeltető személyek az okostelefonjukon lévő ingyenes my.Luda.Farm alkalmazásban ellenőrzik a kerítés feszültségét, és az alkalmazásban kaphatnak riasztást a kerítés feszültségének csökkenéséről. Ezáltal megtakarítható a feszültség gyakori helyszíni ellenőrzése. A FenceAlarm segít megelőzni az állatok megszökését, ellopását, valamint, az ültetvényekben keletkező vadkárt. Megnyugtató  a tudat, hogy a kerítés feszültségét még távolról is folyamatosan ellenőrizhetjük, a beállítások szerinti automatikus riasztásokról nem is beszélve. A kerítés feszültségének grafikonja megmutathatja a feszültség esetleges fokozatos csökkenését, amelyet például a fű vagy a bokrok növekedése okoz. Ez segít előre tervezni a kerítés vonalának kaszálását, gondozását. 

Szállítási terjedelem:

1 x FenceAlarm kerítésmonitoring készülék
1 x hálózati töltő 220V
1 x 12V-os töltőkábel
1 x kábel kerítéskapoccsal
1 x kábel földelő bilinccsel
1 x földelő szonda
1 x használati útmutató

A kerítés feszültségének megfigyelése éjjel-nappal bárhonnan
Riasztási üzenetek közvetlenül az okostelefonjára
Időmegtakarítás, üzemanyagmegtakarítás a kevesebb személyes jelenlét miatt. 

Paraméterek

Műszaki adatok
Márka LUDA FARM
Műszaki leírás
Teljesítmény 3,4 Ah
Tápegység 12 V termék.részlet.240_v
Működési mód Akkumulátor / újratölthető akkumulátor Hálózati csatlakozás
Védelmi osztály IP65
Méretek
Súly 1,022 kg
Tartalomjegyzék
Tartalom (darab) 1