Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Munkaakkumulátor SPECIAL SOLAR 12V/100Ah

74.350 Ft (58.543 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Cikkszám: AR14126
Elérhetőség: Előrendelhető
Szállítási díj: 3.500 Ft
Várható szállítás: 2022. október 19.

A horizont szuper gyapjú akkumulátorok vagy speciális akkumulátorok használatát javasolja elektromos kerítésekhez. A hagyományos autóindító akkumulátorok (akkumulátorok) a nagy önkisülés miatt döntő hátrányt jelentenek az elektromos kerítéssel való használatra. Ráadásul csak kis mértékben ciklusállóak, azaz lényegesen kevesebb töltési-kisütési folyamatot bírnak ki.

Speciális akkumulátor:

A horizont speciális újratölthető akkumulátorai már tele vannak akkumulátorsavval. Javasoljuk, hogy körülbelül négyhetente ellenőrizze a savszintet. A savszint közvetlenül az akkumulátoron látható a min és max jelzéseken. Az akkumulátort az első használat előtt teljesen fel kell tölteni, ezután könnyen csatlakoztatható az elektromos kerítéshez. Speciális akkumulátorai pólusait mindig védeni kell az időjárás hatásaitól a hosszú élettartam elősegítése és a nem kívánt kisülés megelőzése érdekében. A legjobb, ha az akkumulátort szilárd és vízszintes felületre helyezi.

Javasoljuk például egy nagy kapacitású akkumulátorszállító doboz használatát. Ebben a dobozban még az elektromos kerítésének is van hely, zárható, így az akkumulátor és az elektromos kerítés is védve van a lopás ellen. Nincs szükség további csatlakozókábelekre az akkumulátor és az elektromos kerítés csatlakoztatásához, ezek közvetlenül a vízszintes elektromos kerítésen találhatók.

Rendkívül alacsony önkisülés
Magas ciklusstabilitás
Rendkívül hosszú élettartam
Akkumulátorsavval feltöltve
Azonnali használatra kész
Optimálisan alkalmas elektromos kerítés berendezések energiaellátására
A sérülések elkerülése érdekében kérjük, ezeket az akkumulátorokat csak szabályozott töltőkkel töltse, például 14684 és 14863

Leírás és Paraméterek

Műszaki specifikáció
Kapacitás c20
Savas Igen
Savkapacitás 5,3 liter
Méretek (használatban)
Széles 0,353 m
Magasság 0,175 m
Mélység 0,19 m
Súly 22,36 kg
Tartalomjegyzék
Tartalom (darab) 1

Paraméterek

Műszaki specifikáció
Kapacitás c20
Savas Igen
Savkapacitás 5,3 liter
Méretek (használatban)
Széles 0,353 m
Magasság 0,175 m
Mélység 0,19 m
Súly 22,36 kg
Tartalomjegyzék
Tartalom (darab) 1