Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a Cookie-k használatát az ezzel kapcsolatos irányelv értelmében.

Hasznos

Régi-új arcokként köszöntjük Önöket webáruházunkban!

Lendületes, tettre kész kollégáinkkal törekszünk vevőink minél gyorsabb és szakszerűbb kiszolgálására. Engedjék meg, hogy pár szóban bemutatkozzunk!

2006-tól az ANIVET Kft. állattenyésztési kereskedelmi üzletágában kollégákként dolgoztunk, ahol állattenyésztési eszközök értékesítését végeztük. Barátságunk és szakmai kapcsolatunk ekkor kezdődött és azóta is töretlenül tart. Az Anivet Kft. megszűnésekor külön vált utunk, de mindketten hűek maradtunk szakmánkhoz és hivatásunkhoz.

Borbély János:

2006-ban végeztem a Szent István Egyetem Agrármenedzser szakán, majd továbbfolytatva tanulmányaimat 2009-ben a Pécsi Tudományegyetemen okleveles közgazdász lettem.

2006-ban az Anivet Kft-nél kaptam lehetőséget friss diplomásként. Kezdetben áruházi értéksítőként, állattenyésztési referensként dolgoztam, majd 2008-tól az országos nagykereskedelmi hálózatért feleltem. 2012-től 2020 év végéig a Déli-Farm Kft-nél dolgoztam, ahol területi képviselőként kezdtem, az elmúlt 5 évben pedig értékesítési vezetője voltam az agráreszköz üzletágnak.

Földes Gábor:

2006-ban a Keszthelyi Georgikonon végeztem okleveles agrármérnökként, majd az ANIVET Kft-nél kezdtem friss diplomásként. Itt raktárosi, technológusi, majd a vége felé ágazatigazgatói pozíciót töltöttem be. Ügyvezetője voltam az ANIVET összeomlása utáni PFV Kft-nek, amit végül felvásárolt az ALPHA-VET csoport.

Az elmúlt nyolc évet a termelésben töltöttem, a Középtiszai Mg. Zrt. – EEBA Kft ­– Mezőhegyesi Sertés Tenyésztő és Értékesítő Kft. fémjelezte cégcsoport üzemeltetési, beruházási igazgatójaként dolgoztam, az utolsó években a Középtiszai Mg Zrt. vezérigazgatói pozícióját, illetve alapító tagként a Bánhalmai Vadásztársaság vadászelnöki pozícióját töltöttem be.

2021

Úgy döntöttünk, hogy üzlettársak is leszünk.

Akár kereskedői, akár termelői oldalon álltunk, az elmúlt 15 évünk a magyar állattenyésztés és állattenyésztők szolgálatában telt. Kitartó munkánkkal és őszinte hozzáállásunkkal sikerült kivívni partnereink elismerő szavait, és kollégáink, munkatársaink megbecsülését. Előbbi és utóbbi is mindig kiemelten fontos volt számunkra.

Az ANDER-2000 Kft. és a farmzona.hu igyekszik magába gyúrni mind azt a tapasztalatot, ami másfél évtized alatt felgyűlt bennünk, és arra törekszünk, hogy ezt visszaadjuk önöknek, állattenyésztőknek, állattartóknak.

Egy gyorsan, rugalmasan működő online kereskedelmi platformot kívánunk az Önök rendelkezésére bocsátani, aminek kialakításánál az egyszerű használhatóság volt a legfontosabb szempont. Egy fiatal, lendületes csapat néz elébe a közelgő tavasznak. Reméljük, webáruházunkat szeretni fogják, és termékeinkkel hozzájárulhatunk vállalkozásuk fejlődéséhez!

Köszöntjük Önt itt a farmzona.hu-n!

Üdvözlettel,

Borbély János és Földes Gábor