Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a Cookie-k használatát az ezzel kapcsolatos irányelv értelmében.

Villanypásztor Partizán 3. rész - Ezekre a tipikus hibákra figyeljetek a vásárlás, telepítés során!

Ezen a fellelt villanypásztor karámon keresztül van lehetőségünk megnézni, hogy mi történik ha nem figyelünk oda már a vásárlás pillanatában megfelelően arra, hogy mit is kell tartalmaznia egy komplett villanypásztor rendszernek, és kihagyunk minden olyan szükséges kiegészítőt, ami a rendszerünk összehangolt üzemelésért felelős.

Ne dőljetek be az olcsó szetteknek és csomagoknak, és tartsátok mindig szem előtt, hogy egy villanypásztor kerítés nem csupán készülékből, szalagból/vezetékből, szigetelőből, vagy éppen műanyag tartóoszlopból áll. Három alapvető eleme ugyan kerítésünknek, de önmagukban még nem garancia arra, hogy működő kerítésünk lesz, ahogy a példa is mutatja.

Jani részletesen megmutatja, hogy milyen tipikus hibák fordulnak elő már a vásárlásnál, ami a későbbi telepítést és működést nagyban gátolja. Ha Ti is villanypásztort telepítenétek, akkor hagyjátok ki a videóban látott megoldásokat és máris sokkal közelebb kerültök egy jól megépített és stabilan üzemelő villanypásztor rendszerhez.

Lovas villanypásztor rendszert tervezel? Alap és teljes szettjeink a segítségedre lehetnek ebben! Csomagajánlataink között megtalálhatóak 230V-os hálózatról működő villanypásztor készülékek, illetve DUO eszközök, melyek üzemeltethetőek 12V-os munkaakkumulátorról és kiegészíthető napelemmel modullal is. Az alapcsomag a villanypásztor rendszer egymással kompatibilis főbb elemeit tartalmazza, de ha teljeskörű alkatrészkészletre van szükséged egy új lovas karám kialakításához, válassz teljes villanypásztor szett csomagajánlataink közül.