Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a Cookie-k használatát az ezzel kapcsolatos irányelv értelmében.

DÍJNYERTES - FARMSYSTEM Villanypásztor készülékek

A FarmSystem készülékcsalád 2022-ben az Alföldi Állattenyésztési Napok termékdíj pályázatán elnyerte a Magyar Állattenyésztésért Termékdíj, BRONZ fokozatát. 

A berendezések fejlesztése során, a kárpátmedencei viszonyok: az itt élő vad, haszon és társállatok igényei, valamint a villanypásztoros rendszerek üzemeltetőinek igényei voltak az elsődleges szempontok. EGYSZERŰSÉG, MEGBÍZHATÓSÁG, ÁR.  A villanypásztor készülékekre Magyarországon egyedülálló módon, a vásárlás napjától számított 3 év gyártói jótállást biztosítunk, ami kibővíthető 5 évre, valamint ezen típusok esetében elérhető a lopás garancia szolgáltatás is. 
230V-os hálózati, és DUO 12V/230V kettős üzemű (12V akkumulátor/hálózati) típusokat gyártunk.  A DUO készülékek mindegyike rendelkezik napelemtöltési lehetőséggel, ezáltal kitett területeken, autonóm villanypásztor rendszerek is kialakíthatóak a készülékek segítségével.
Felhasználási terület tekintetében, a kisállatoktól (kutya, nyúl), a medvéig terjednek a típusok ütési energiái. 5 teljesítmény tartomány: GARDEN, RIDER, FARMER, HUNTER, MONSTER. A készülékek kiegészítve a LUDA FENCE Alarm eszközzel, "okos" eszközzé alakulnak. Ez által a karámunkról folyamatos valós idejű feszültség, akkutöltöttségi adatok érkeznek számunkra egy telefonos applikáción keresztül. Ezzel növelve a biztonságot a legmagasabb szintekre.    

Rendezés:

FARMSYSTEM Hálózati adapter 230 V

Cikkszám: FS8284814
Készleten
3.490 Ft (2.748 Ft + ÁFA)